Spletna grafična podoba (WEB design)

Prvi vtis obiskovalca šteje!

Danes se večina ljudi ne zaveda pomembnosti spletne grafične podobe. Le-ta igra pomembno vlogo pri prvem stiku potencialne stranke z vašim podjetjem. S privlačno, edinstveno grafično podobo bo prvi vtis obiskovalca vaše spletne strani ali profila v družbenih omrežjih zagotovo ostal v spominu, še več, obiskovalci bodo (dokazano) dlje časa brskali po vaši spletni strani, vzpodbudili jim boste zanimanje za raziskovanje po njej. Na tak način se jim boste zagotovo vtisnili v spomin, bolje predstavili vaš izdelek.

Premišljena podoba spletne strani vodi k večji prepoznavnosti vašega podjetja oziroma izdelkov.

 

Grafično podobo vam bomo pripravili po najnovejših spletnih trendih, vanj pa vključimo zgodbo vašega podjetja tako, kot jo vi želite posredovati. Po potrebi vam izdelamo tudi celostno grafično podobo, ki bo krasila vse elemente vašega poslovanja – od vizitk, do promocijskih majic.

Naj vaša spletna grafična podoba govori vašo lastno zgodbo.

Ali je vaša spletna stran prilagojena za prikaz na mobilnih napravah?

 

Statistika kaže, da ljudje do spletnih vsebin čedalje pogosteje dostopajo preko moblinih platform. Vaša spletna stran mora biti prilagojena za prikaz na mobilnih telefonih, tablicah in računalnikih. Pomemben faktor pri tem je tudi zelo različna resolucija zaslonov uporabnikov, ki samo podobo spletne strani še bolj zaplete.

Že samo dejstvo, da Google iskalnik izločuje zadetke spletnih strani, ki niso prilagojene za prikaz na mobilnih napravah, je zadosten razlog zakaj posodobiti vašo spletno stran. Spletne strani morajo tako imeti odziven spletni dizajn oziriroma biti “responsive”.

 

66% slovenskih uporabnikov interneta do njega dostopa preko mobilnih naprav.

pokličite nas na 01 560-47-03