Spletno oglaševanje

Ključnega pomena za vzdrževanje in izboljšavo vaše pozicije na spletnem trgu je, da ste del spletnih oglaševalskih sistemov.

Oglasne kampanije

Facebook Adverts je oglaševalski sistem, ki je prerasel meje samega socialnega omrežja. Preko njega lahko zelo specifično določite vaše cilje skupine glede na zanimanja, reakcije in komunikacijske sklope, izražene med uporabo socialnega omrežja. Priporočamo za tiste, ki bi si radi kreirali bazo na Facebook strani svojega podjetja, in tiste, katerih ciljne skupine so uporabniki Facebooka, pa bi jih radi povabili na svojo spletno stran.

Google AdWords je več kot le oglaševalski sistem, saj je zgrajen na temeljih Googlovega spleta. Integriran je v ozadje spletnih strani, iskalnik, Gmail, YouTube ipd. in vam zato lahko pomaga doseči za vas najkakovostnejše spletne uporabnike. Z neomejenostjo AdWords sistema postanete tudi vi neomejeni pri doseganju svojih oglaševalskih ciljev.

Bodite med tistimi, ki z minimalnim denarnim vložkom postanejo del dneva vsakega spletnega uporabnika.

Vsebinski marketing

Da bo vaša spletna podoba predstavljena vsem vrstam potencialnim strankam, jo je potrebno dopolnjevati z drugimi spletnimi vsebinami, ki so prirejene spletnim trendom, in pogostimi objavami tako na spletni strani kot na vaših predstavitvenih straneh v socialnih omrežjih.

Na podlagi vašega področja delovanja sodelujemo pri vodenju profilov s kakovostnimi vsebinami v spletnih omrežjih (Facebook, Twitter, LinkedIn), sestavljamo PR članke in komuniciramo z različnimi spletnimi mediji za objave vašega dodelanega gradiva.

pokličite nas na 01 560-47-03