Spletne trgovine

Ker s prodajo preko spleta dosežete več potencialnih strank za manj denarja.

Ste eni izmed tistih, ki, preden se podajo v trgovino, na spletu preverijo vse opcije, cene in lokacije?

Mi zagotovo smo. Spletne trgovine so revolucionirale prodajo izdelkov in skrajni čas je, da si svoj kos spletne pogače odrežete tudi vi.

Nudimo vam postavitev spletne trgovine na dveh platformah.

Naj bo vaša prodajalna odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

 

Spletno trgovino vam integriramo v vašo obstoječo spletno stran ali pa vam jo izdelamo povsem na novo. Odločitev je vaša. Vsekakor pa naj vas ne prepriča mišljenje, da spletne trgovine ne potrebujete.

Spletne trgovine, ki jih izdelujemo, omogočajo integracijo številnih zalednih modulov, povezljovost z že obstoječimi programi, ki jih vaše podjetje uporablja za vodenje zaloge, naročanje ipd.

Več o InMaster modulih lahko preberete TUKAJ.

V letu 2014 je izdelke ali storitve prodajalo prek spletnih strani 17 % podjetij z vsaj 10 zaposlenimi osebami.
Podjetja v gostinski nastanitveni dejavnosti so s spletno prodajo ustvarila 11,8 % celotne vrednosti svojega prihodka (brez DDV).

Gregor Zupan

Statistični Urad RS

Platformi

WordPress

WordPress se ponaša z enostavnim administrativnim delom za urejanje spletne trgovine, že pripravljenemu osnovnemu grafičnemu prikazu in sodobnimi efekti. Izbirate lahko v neskončni knjižnici modelov spletnih trgovin, ki jih priredimo glede na vaše želje. Izbiro priporočamo vsem, ki želijo imeti hitro postavljeno spletno trgovino. WordPress platforma nudi mnogo nadgraditev same spletne strani s preprosto implementacijo gradnikov in vtičnikov, ki jih po potrebi dodamo tudi, ko je spletna stran oziroma trgovina že postavljena.

 

InMaster

InMaster, celostna aplikacija za podjetja, se z modulom Spletna trgovina ponaša z izredno preglednostjo spletne trgovine, neskončno možnostjo uporabe in urejanja vaših prodajnih artiklov, plačilnih sredstev, večjezičnostjo in implementacijo avtomatskega poslovanja. Izbiro priporočamo vsem, ki želijo imeti kvalitetno spletno trgovino, katere namen je ne zgolj prodaja na spletu, temveč tudi gradnja celotne spletne podobe.

 

Več o InMaster modulih

Portfolio

pokličite nas na 01 560-47-03