Optimizacija spletnih strani (SEO)

Načrtujete spletno stran?

 

Izredno pomembne smernice pri načrtovanju spletne strani nam določa kar svetovni splet. Google, npr., pogosto izdaja edicije novih vodil za izdelovalce spletnih strani, ki vsebujejo navodila o najoptimalnejših uporabah programskih jezikov, hierarhiji spletne strani, primerna orodja in podobno. Tovrstne novosti so nadvse pomembne pri izdelovanju nove spletne strani, saj z doslednim upoštevanjem spletna stran hitro po objavi začne producirati rezultate.

Spletno stran imate – kaj pa sedaj?

 

On-site optimizacija

Če se vaša spletna stran ne obnese po predvidevanjih vaše tržne raziskave, se je najprej potrebno poglobiti v njeno sestavo: ali je spletna stran dobro spletno oblikovana, če vsebuje vse meta podatke, vse potrebne elemente, ali so ključne besede konsistentne? To delo imenujemo on-site optimizacija in pomeni delo na sestavi spletne strani in njenih elementih.

Off-site optimizacija

Ste vpisani v spletne imenike? Imate kakovostne vsebine? Ali vzpostavljene povezave znotraj in izven spletne strani? Ste s povezavami na svojo spletno stran prisotni na socialnih omrežjih? Taka in podobna vprašanja zavzemajo postopen proces optimizacije spletne strani, ki ima lahko kratek domet in hiter uspeh, lahko pa ima tudi hiter uspeh, ki ne jenja, temveč vas na spletu obdrži tam, kjer želite biti. To delo imenujemo off-site optimizacija in z njo gradimo vašo vsebinsko pojavnost v spletu.

Pazljivo – optimizacija je pomemben del že pri izdelavi spletne strani!

Pri spletni optimizaciji se trmasto držimo etičnih načel, ki jih postavljajo spletni iskalniki.

Želite brezplačen SEO rezultat vaše spletne strani?

10 + 12 =

pokličite nas na 01 560-47-03