Stormshield Appliance strojni požarni zid

UTM omrežna varnostna rešitev

Stormshield Network Security (prej poznani kot NETASQ) strojni požarni zidovi nudijo celovito zaščito vojaškega nivoja in ščitijo vaše celotno omrežje, vaše uporabnike ter aplikacije.

 

EVROPSKA VARNOST. Stormshield je del skupine Airbus, ki skupaj s svojimi podjetji ponuja visok nivo omrežne varnosti za vsa evropska podjetja ter državne organizacije. Stormshield UTM naprave imajo NATO in EU restricted certifikate ter tudi Common Criteria EAL4+, ki zagotavlja visok nivo kvalitete.NETASQ certifications

Že več kot desetletje so požarni zidovi Stormshield v aktivnosti na jedrskih podmornicah, oklepnikih ter vojaških letalih – zdaj je ta brezkompromisna varnostna rešitev na voljo tudi vam.

Najboljši uporabniški vmesnik

 

Stormshield UTM nudi najboljše razmerje med enostavnim upravljanjem ter varnostjo. Priročen spletni vmesnik upravljamo preko kateregakoli brskalnika ter ponuja intuitiven pristop ter enostavno konfiguracijo varnostnih funkcij.

Poglejte si kratek posnetek, kako enostavno je nastaviti požarni zid:

Strojna oprema, ki se ne pokvari

 

Stormshield UTM za manjša in srednja podjetja imajo pričakovano dobo delovanja med 9 in 13 let (MTBF), torej lahko pričakujete uporabo naprave brez težav desetletje. UTM požarni zidovi za velike korporacije so modularni, z arhitekturo, ki je odporna na napake – dvojno napajanje, dvojni SSD disk.

Strojna oprema, ki je na voljo v Stormshield napravah je visoke kakovosti, z odpornimi komponentami, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje na različnih vojaških ali civilnih uporabah. Dodatno ima vsak Stormshield požarni zid doživljenjsko garancijo, tako se zanesljivost naprav še potrdi vsem Stormshield strankam.

pokličite nas na 01 560-47-03