Če imate podatke hranjene zgolj na eni lokaciji, je to izjemno nevarno, saj lahko hitro pride do nepredvidene situacije in posledično do izgube.  Ste že računali, v kakšni izgubi bi bilo vaše podjetje v primeru izgube podatkov?

Običajno se hranjenje podatkov na več lokacijah zdi odvečen ukrep, a vendar se pogosto izkaže za ključnega. Predstavljajte si, da ponovno pride do večdnevnega izpada elektrike zaradi žleda! Kako boste priklicali nazaj vse podatke, ki so pomembni za vaše delo?

Azure predstavlja tisto, kar v tem primeru potrebujete: vaši podatki se bodo varno hranili v oblaku na več oddaljenih lokacijah. Preko funkcije Recovery lahko svoje podatke kadar koli ponovno vzpostavite in tako nemoteno nadaljujete svoje delo.

Zakaj Azure?

 

Vaši podatki bodo hranjeni v certificiranih Microsoftovih data centrih 27001 in 270018 (Microsoft Trust center), kar predstavlja idealno rešitev za podjetja, ki se zavedajo nujnosti ustreznega varovanja občutljivih podatkov.

Azure ni zgolj sistem za varno hranjenje vaših podatkov. Sestavlja ga namreč cel nabor različnih aplikacij, ki vam bodo omogočale delo v oblaku: analitika, baze podatkov, mreženje in shramba, hkrati pa je prijazen mobilnim napravam.

 

Plačevanje po uporabi

 

 

Azure plačujete le v takšni meri, kot ga uporabljate, kar vam omogoča izjemno racionalizacijo stroškov. Preko Azure-a lahko gradite, upravljate in uporabljate aplikacije brez skrbi za stroške fizične strežniške infrastrukture, in to povsem brez skrbi za varnostne kopije!

So ključni podatki vašega podjetja samo na eni lokaciji?


Je delovanje vaše ključne aplikativne rešitve vezano samo na eno lokacijo?


Kako ste zavarovani pred naključnimi dogodki kot so požar, kraja ali izpad strojne opreme?

azure_ms

Azure plačujete le v takšni meri, kot ga uporabljate

AZURE za manjša podjetja:

 

Manjša podjetja, ki informacijske vire uporabljajo po potrebi in ne potrebujejo velike procesorske moči, z Azure-om dobijo najboljšo storitev za najnižjo ceno.

Z omogočanjem neprekinjenega delovanja in s tem vašega poslovanja, zagotovljeno varnostjo podatkov, s katerimi operirate, in enostavno dostopnostjo preko mobilnih naprav vam bo delo izjemno olajšano.

AZURE za srednja in velika podjetja:

 

z izbiro Azure servisov se doseže izredno varno in visoko razpoložljive storitve. Velika podjetja večino koristijo te storitve za rezervno lokacijo njihovih ključnih informacijskih virov in se tako zaščitijo pred izpadom poslovanja, izgube podatkov (požar, kraja).

Azure platforma je prav tako idealna rešitev za testna okolja, tako iz stroškovnega kot tudi varnostnega pogleda.

Preverite še ostale rešitve iz nabora Microsoftovih rešitev

office365_red

Skype-for-Business

sharepoint

exchange

pokličite nas na 01 560-47-03